Aan de slag!

Aanpakkers met een groen hart
Strijbos groen heeft de volgende mogelijkheden:

Veelzijdige uitdagingen waarin je met passie mooie projecten kunt realiseren.

Vacature(s) vakbekwaam Hovenier:

Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij vakbekwame hoveniers voor zowel de aanleg als het onderhoud van particuliere en bedrijfstuinen. De werkzaamheden bestaan uit het verrichten van grondwerk, bestratingen maken, eventueel vlonders, vijvers, zwembaden en houtwerk maken, zorgen voor een goede gezonde bodem en het aanplanten van bomen struiken en vaste planten. Ook het snoeien van tuinen en gazononderhoud behoren tot de werkzaamheden.

Werk je graag in de buitenlucht, in een klein team waar plezier en een goede sfeer belangrijk zijn? Kom zeker eens vrijblijvend op de koffie om er achter te komen hoeveel mogelijkheden er zijn!

Vacature Algemeen Medewerker

Ben je opzoek naar een een partime job of een bijbaantje voor in de vakanties of op zaterdag? Ben je graag buiten aan het werk en heb je oog voor detail. Werk je graag met collega’s en ben je klantvriendelijk. Je leeftijd is niet belangrijk. Ervaring in het werken in het groen is niet noodzakelijk, als je maar open staat om nieuwe vaardigheden te leren en zin hebt om je handen uit de mouwen te steken.

Wij zoeken jou voor de versterking van ons team.

Stageplaats nodig

Doe je een opleiding voor hovenier en ben je opzoek naar een stageplaats. Bij Strijbos groen heb je de mogelijkheid om stage te lopen en werkervaring op te doen in het hoveniersvak. Als je stage loopt bij Strijbos groen krijg je de kans om de vele leuke kanten van het hoveniersvak te ervaren en zorgen we er samen voor dat je stage aansluit op het niveau van je opleiding.

Interesse?

Ben je enthousiast of benieuwd naar de mogelijkheden bij Strijbos Groen? Mail dan je sollicitatie of vraag naar : info@strijbosgroen.nl

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.